Tijdelijke opslag

Tijdelijke opslag

Als je gaat verhuizen, kan het zijn dat het ineens eerder plaats kan vinden, maar dan moet je jouw spullen ook kwijt. Gelukkig kan je bij Verhuisbink (tijdelijke) opslagruimte huren. Dit kan de ideale oplossing zijn, want als je nog niet in jouw nieuwe woning kan, maar je moet jouw huidige woning wel uit, moeten jouw spullen toch ook worden opgeslagen. Bij Verhuisbink ben je aan het juiste adres en dan kan alles snel worden geregeld. Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten hoeveel opslagruimte je wilt huren. Wij kunnen daarom eerst bij je langskomen om kennis te maken en dan kunnen we direct een inschatting maken hoeveel ruimte het in beslag neemt. Uiteraard geef je aan welke spullen opgeslagen mogen worden en wanneer, wij kunnen het dan allemaal voor je regelen. Wij halen de spullen op het afgesproken moment op en brengen alles weer terug wanneer dat is gewenst. Dit kan allemaal voor een vast bedrag, dus maakt u nu kennis met ons van Verhuisbink en ontdek wat wij voor jouw verhuizing kunnen betekenen.

 

Opslag tijdens verhuizing nodig?
Misschien heb je wel opslag nodig tijdens je verhuizing. Je bent dan aan het juiste adres bij Verhuisbink. Maar we kunnen meer voor jou betekenen, want wij kunnen jouw spullen opslaan en helpen met jouw verhuizing. Wij maken gebruik van moderne opslagruimten, deze zijn volledig wind- en waterdicht en schoon natuurlijk! Je bent zuinig op je spullen en dat zijn wij natuurlijk ook! Alles wordt nauwkeurig ingepakt en naar de opslagruimte gebracht. Onze verhuizers hebben ervaring en begrijpen uw zorgen. Maar wij zorgen dat stress voorkomen kan worden en verhuizen alleen maar leuker dan ooit kan zijn. Doe je daarom ook een beroep op onze diensten en dan valt er direct een last van je schouders!

 

Verhuizen met opslag, wat zijn de voordelen?
Het kan zijn dat je gaat verhuizen naar het buitenland of naar een nieuwbouwwoning, dat is het fijn dat je de inboedel tijdelijk kunt opslaan. Dit kan bij Verhuisbink en dit maakt ons uniek in deze branche. Wij halen je spullen op, slaan het op en brengen het retour wanneer het moment daar is. Dit kan allemaal voor een vast bedrag en bij ons weet je ook echt waar je aan toe bent.

 

Waarom kiezen voor Verhuisbink?
Bij een verhuizing moet je veel regelen, maar deze klus kun je zeker toevertrouwen aan verhuisbedrijf Verhuisbink. Wij hebben namelijk ervaring en kennis om te zorgen dat de verhuizing efficiënt wordt geregeld. Wat hebben wij je te bieden?

  • Opslagruimte en retourservice, voor een vast bedrag worden je spullen opgeslagen en teruggebracht.
  • Vakkundig team van verhuizers waar je op kan rekenen, ze richten zich op de totale verzorging van je verhuizing.
  • Zonder stress verhuizen wordt mogelijk gemaakt, want wij snappen je zorgen en denken graag met je mee.
  • Bij ons kan je terecht voor extra sterke verhuisdozen en je kan direct contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. 
  • Het demonteren en monteren van meubelen kunnen wij voor je verzorgen.
  • Chauffeurs rijden met beleid zodat jouw spullen onbeschadigd aankomen op de plaats van bestemming.

Geïnteresseerd? Boek onze diensten direct!